Despre Noi

Parfumeria.ro este operat de compania Web Parfumeria SRL, avand urmatoarele date de identificare:

Strada Nicolae G. Caramfil, Nr. 22A, Demisol EST, Biroul DE, Camera 1, Sectorul 1 / Bucuresti

CUI: RO36067893

Reg. Com.: J40/6766/11.05.2016

Banca: Banca Transilvania

IBAN: RO32BTRLRONCRT0353327401

Magazinul online parfumeria.ro are o oferta variata de produse 100% originale, avand provenienta strict controlata. Toate produsele comercializate de noi provin de la distribuitorii autorizati.

Parfumeria.ro reprezinta rezultatul unei viziuni despre modul de a comercializa online parfumuri si cosmetice de lux.

Parfumeria.ro inseamna produse 100% originale, servicii impecabile si o echipa ambitioasa, cu experienta in comertul electronic, o echipa dedicata misiunii de a oferi o experienta unica tuturor clientilor.

Am pornit la drum la sfarsitul anului 2011 cu scopul declarat de a pune la dispozitia clientilor un magazin online altfel decat altele, un magazin care nu doar sa vanda produse ci sa le "ambaleze" intr-un pachet de servicii profesionale care sa arate in orice moment respectul fata de client.

Lucrurile simple sunt cele care functioneaza intotdeauna. Plecand de la aceasta idee, am creat un Cod al Serviciilor pe care toti cei din echipa Parfumeria il respecta ad literam.

Orice client trebuie tratat ca si cum ar fi primul

  • Cautarea parfumului potrivit trebuie sa fie o placere, nu sa constituie o corvoada;
  • Orice informatie trebuie oferita clientului care a solicitat-o in maximum 60 minute (daca pentru a face rost de ea sunt necesare resurse externe Parfumeria);
  • Livrarea unui produs trebuie sa intregeasca experienta de cumparare. Prin aceasta intelegem respectarea promisiunilor in ceea ce priveste timpul de livrare, ambalajul folosit, limbajul utilizat de curier, toate acestea contribuind la emotia deschiderii coletului.

Echipa Parfumeria.ro