Politica de Retur
Ai cumparat un produs si te-ai razgandit? Il poti returna foarte simplu in termen de 30 de zile calendaristice urmand indicatiile de mai jos si vei primi toti banii inapoi (mai putin cei de livrare).

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anunti telefonic (0741 199 288) sau pe email (info@parfumeria.ro) intentia de a returna un produs/mai multe. Dupa informarea parfumeria.ro. va rugam sa solicitati curierului preluarea coletului. Produsul va fi returnat in aceeasi conditie ca la livrare, nedesigilat, neutilizat si nealterat. In caz contrar el poate fi reexpediat clientului. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv dar trebuie sa fie insotite de copia dupa factura.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, prin ordin de plata, intr-un cont bancar furnizat de client, deschis pe numele emitentului comenzii. Pentru transferul banilor, va rugam sa ne furnizati numele complet, CNP-ul, contul si banca. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.