Termeni & Conditii
Prezentul regulament reprezinta termenii si conditiile de utilizare ale site-ului Parfumeria.ro. Orice comanda plasata pe acest site trebuie sa fie in acord cu prezentul Regulament. Orice comanda va fi realizata in conformitate cu acest Regulament si cu legislatia aplicabila in vigoare.
I. Introducere
1. SC Web Parfumeria SRL are sediul in Strada Nicolae G. Caramfil, Nr. 22A, Demisol EST, Biroul DE, Camera 1, Sectorul 1 / Bucuresti si este inregistrat cu CUI: RO36067893, Reg. Com.: J40/6766/11.05.2016, Banca: Transilvania, IBAN: RO32BTRLRONCRT0353327401.
2. Prezentul Regulament se adreseaza tuturor utilizatorilor magazinului online Parfumeria.ro si stabileste principiile de plasare de comenzi pe site-ul magazinului.
3. Poate accesa Regulamentul orice utilizator al magazinului, in orice moment, accesand linkul Termeni si Conditii aflat pe pagina de web a magazinului.
4. Produsele din magazin sunt prezentate in mod amanuntit. Pe pagina de web se afla informatii detaliate despre proprietatile produselor, pretul acestora, compozitie etc.
5. Fotografiile si prezentarile produselor oferite au drept scop prezentarea acelor modele.
II. Regulile de utilizare ale magazinului
1. Conditia inceperii utilizarii Magazinului este cunoasterea acestui Regulament si acceptarea sa.
2. Informatiile furnizate de catre Client in timpul plasarii comenzii trebuie sa fie reale, actuale si exacte. Parfumeria.ro. isi rezerva dreptul de a refuza realizarea comenzii, in cazul cand datele furnizate nu sunt suficient de exacte si fac imposibila realizarea comenzii, mai exact, nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Inainte de a refuza realizarea comenzii Parfumeria.ro va incerca sa il contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.
3. Magazinul ia toate masurile tehnice si administrative posibile si impuse de anumite norme juridice, menite a proteja datele personale ale Clientilor si mai ales de a preveni obtinerea si modificarea de catre persoane neautorizate a datelor personale furnizate in timpul inregistrarii.
Pentru informatii aditionale in legatura cu datele personale ale clientilor va rugam sa accesati pagina Politica de Confidentialitate.
III. Incheierea contractelor de vanzare
1. Magazinul faciliteaza plasarea comenzilor pe pagina web a Magazinului (on-line), urmand procedura de plasare a comenzilor.
2. Magazinul primeste comenzile plasate on-line pe parcursul intregii zile, in toate zilele saptamanii.
3. Conditia plasarii comenzii o constituie completarea in formular a tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere si pentru generarea din sistem a facturii fiscale sau bonului fiscal.
4. Pentru a plasa o comanda se aleg produsele din Magazin, mai ales in ceea ce priveste cantitatea, marimea, dupa care se trece la Cos si continua procedura de plasare a comenzii selectandu-se diferitele optiuni.
5. Pana la momentul confirmarii selectarii produselor prin butonul Trimite comanda Clientul are posibilitatea de a efectua modificari referitoare la Marfa din comanda, precum si la datele pentru livrare si de facturare. Confirmarea de catre Client a comenzii prin prin butonul Comanda si plateste este echivalenta cu acceptarea obligatiei de a face plata pretului produselor si a costurilor de livrare, lucru despre care Clientul este informat direct, inainte de confirmarea comenzii.
6. In momentul plasarii comenzii conform pct. 5 de mai sus, Clientul primeste la adresa de e-mail indicata un mesaj referitor la comanda plasata: cantitatile de produse comandate, valoarea comenzii, tipul de livrare si de plata ales, timpul de livrare a comenzii precum si datele de contact ale Clientului.
7. Fara atingerea dreptului Clientului de se retrage din contract, conform legislatiei in vigoare, Clientul poate renunta la comanda inainte de a primi de la Magazin confirmarea ofertei de achizitie, adica inainte de a primi mailul care confirm acceptarea comenzii spre realizare. In aceasta privinta Clientul trebuie sa contacteze urgent legatura cu Magazinul – este posibil prin telefon, cu confirmare prin e-mail.
IV. Livrarea si receptionarea produselor
1. Produsele sunt livrate prin Fan Courier la adresa indicata de catre Client in comanda. Tarif curierat rapid: 15 Lei. Termenul estimativ pentru livrarea Produselor este stabilit in rezumatul comenzii, inainte de confirmarea de catre Client a plasarii comenzii prin prin butonul Trimite comanda.
2. Timpul prevazut pentru livrarea la Client, la livrarea prin curier, este de 3-5 zile lucratoare din ziua urmatoare a confirmarii comenzii.
V. Preturi si metode de plata
1. Preturile produselor din magazin sunt in lei si contin toate componentele pretului, inclusiv TVA, taxe si impozite.
2. Clientul va achita pretul produselor comandate si cheltuielile de expeditie, dupa cum doreste:
a) prin ramburs, achitand firmei de curierat la livrare.
b) plata online cu cardul.
3. Web Parfumeria SRL isi rezerva dreptul de a modifica pretul marfurilor aflate in Magazin, de a introduce in vanzare marfuri noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificari conforme cu prevederile legislatiei in vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu incalce drepturile persoanelor care au inncheiat contracte de vanzare a Marfurilor oferite de Magazin inainte de efectuarea respectivelor modificari, sau a drepturilor persoanelor autorizate sa utilizeze a anume promotie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfasurarii sale.
VI. Reclamatii referitoare la produse
1. Produsele oferite prin magazine sunt noi si originale. Web Parfumeria SRL raspunde pentru defectele fizice sau juridice ale Marfurilor pe baza legislatiei in vigoare. De asemenea, Web Parfumeria SRL respecta garantia legala pentru conformitatea produselor.
2. Web Parfumeria SRL va lua masuri pentru a asigura pe deplin functionarea corecta a Magazinului, in domeniile indicate de cunostintele tehnice actuale si se obliga sa inlature intr-un termen rezonabil toate neajunsurile semnalizate de catre Clienti.
3. Orice lucru cumparat in Magazin poate fi obiectul unei reclamatii, cu respectarea termenilor si conditiilor de reclamatie stabiliti prin lege, daca prezinta defecte ce constituie neconformitati cu contractul de vanzare incheiat.
VII. Politica de retur
1. Produsul cumparat il poti returna foarte simplu in termen de 30 de zile calendaristice urmand indicatiile de mai jos si vei primi toti banii inapoi (mai putin cei de livrare).
2. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anunti telefonic (0741 199 288) sau pe email (info@parfumeria.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse iar noi iti vom trimite curierul.
3. Produsul va fi returnat in aceeasi conditie ca la livrare, nedesigilat, neutilizat si nealterat. In caz contrar el poate fi reexpediat clientului. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
4. Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv dar trebuie sa fie insotite de copia dupa factura.
5. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, prin ordin de plata, intr-un cont bancar furnizat de client, deschis pe numele emitentului comenzii. Pentru transferul banilor, va rugam sa ne furnizati numele complet, CNP-ul, contul si banca. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
6. Va rugam sa verificati integritatea coletului la livrare, inainte de semnarea de primire a actelor prezentate de curierul dumneavoastra. Nu se iau in considerare reclamatii ulterioare legate de starea produselor. Preluati coletul daca este intact, fara deteriorari, lovituri. Produsele se pot returna numai in starea initiala (nedesigilate), cu folia intacta.
VIII. Alte prevederi
1. Continutul si design-ul Parfumeria.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Web Parfumeria SRL si sunt protejate prin legislatia in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. in cazul informatiilor si continutului postat de terte parti pe site-ul Parfumeria.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.
2. Puteti copia si printa continutul site-ului doar pentru folosinta dumneavoastra personala, in scopuri necomerciale.
3. Este interzisa orice utilizare a continutului a site-ului parfumeria.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul parfumeria.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un e-mail cu drepturile incalcate pentru a permite administratorilor sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.
IX. Prevederi finale
1. Datele personale ale Clientilor furnizate in timpul inregistrarii in Magazin sunt prelucrate de catre Web Parfumeria SRL exclusiv in scopul realizarii comenzilor; ele mai pot fi prelucrate si in scopuri de marketing, daca Clientul isi exprima acordul pentru acest lucru, intr-o declaratie separata. Clientul are dreptul de a completa, actualiza, corecta datele personale, de a retrage definitiv sau doar pentru o anume perioada de timp permisiunea pentru prelucrarea lor sau de a cere stergerea lor daca sunt incomplete, neactuale, neadevarate sau au fost colectate prin incalcarea legii sau nu sunt neaparat necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate, precum si dreptul de a se impotrivi in cazul prelucrarii datelor personale in scopuri de marketing.
2. Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibila achizitionarea marfurilor oferite de Magazin. Magazinul ofera Clientului posibilitatea de a lua la cunostinta prevederile Regulamentului, la plasarea comenzii. Clientii care detin cont in Magazin vor fi informati cu privire la modificarea Regulamentului prin e-mail. Clientul care nu accepta modificarile aduse la Regulament are dreptul de a-si inchide contul in orice moment.
3. Parfumeria.ro se adreseaza consumatorului final si isi rezerva dreptul de a nu vinde companiilor care achizitioneaza produse in scop de revanzare.